Historie

Psykologcentret Trekanten blev grundlagt i 1985. I begyndelsen bestod centret af en mindre gruppe psykologer, som hovedsageligt beskæftigede sig med samtaleterapi med private klienter.

Siden er centret vokset markant, både i antallet af psykologer og i bredden af de psykologfaglige specialer og ydelser vi tilbyder. Vi har derfor tre gange måttet flytte til større lokaler.

Vi var de første i Danmark til at udbyde psykologisk krisehjælp, døgnberedskab og psykologydelser til virksomheder. I dag byder vi på en stor buket af psykologfaglige tilbud til private, virksomheder, fagpersoner og offentlige instanser.

Centrets nuværende placering er centralt i København tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og Glyptoteket. Vi er 11 engagerede partnere, en række tilknyttede psykologer samt et dygtigt administrativt personale.

Gennem vores mangeårige historie har vi oparbejdet en stor mængde erfaring og professionel viden – og udviklet mange forskellige psykologfaglige tilbud og behandlingsmetoder.

Mange års praksiserfaring koblet med en høj grad af faglig specialisering, udvikling og kollegial sparring har sikret Psykologcentret Trekanten en plads i det absolutte førerfelt blandt psykologvirksomheder i Danmark.