Trekantens Profil

Psykologcentret Trekanten er en af de ældste og største udbydere af psykologydelser til virksomheder i Hovedstadsområdet.  Vi består af et højt antal kvalificerede psykologer, der alle sidder under samme tag, og arbejder ud fra evidensbaserede metoder med etikken i højsædet. Det resulterer i et fagligt fællesskab, som giver grobund for et stærkt fagligt samarbejde og udvikling samt gensidig supervision. I praksis kan den enkelte psykolog således i forbindelse med enhver opgave trække på en stor mængde viden, erfaring og kompetencer.

Vores mange psykologer har en bred vifte af psykologfaglige kompetencer, og vi kan derfor hjælpe vore kunder i stort set alle tilfælde. Vi har alle en anerkendt uddannelsesmæssig baggrund kombineret med solid praktisk erfaring – og er samlet set bredt repræsenteret inden for de fleste psykologfaglige specialeområder. Det sikrer, at vi altid kan tilpasse kompetent bistand til den enkelte situation.

Som kunde hos Psykologcentret Trekanten har virksomheden behandlingsgaranti med adgang til hurtig bistand fra centrets erfarne psykologer via en skræddersyet aftale, som passer til den enkelte virksomheds behov.

Kontakt os for yderligere oplysninger.